Tarieven

Annulering

Mocht je onverhoopt de afspraak moeten annuleren of verzetten, dan kan dit kosteloos tot 24 uur voor aanvang. Indien binnen 24 uur voor aanvang wordt afgezegd, wordt het volledige tarief in rekening gebracht. Bij het niet nakomen van een afspraak wordt eveneens het volledige tarief in rekening gebracht.

Vergoedingen en belastingaftrek

Via de belastingdienst
Wanneer je als particulier de kosten voor coaching of therapie zelf betaalt, dan kun je deze kosten als scholingskosten aftrekken. Een voorwaarde is dat de coaching gericht is op het verkrijgen van een nieuwe baan of als leertraject gericht is op het functioneren op je werk. Kijk voor meer informatie op de site van de Belastingdienst. De kosten voor coaching zijn voor zelfstandige ondernemers aftrekbaar voor de belasting als bedrijfskosten.

Via de ziektekostenverzekering
De kosten van de sessies worden over het algemeen niet door de ziektekostenverzekeraars vergoed. Bij een aantal ziektekostenverzekeraars wordt coaching of therapie vergoed in het aanvullende verzekeringspakket. Kijk hiervoor in de polisvoorwaarden.

Via de werkgever
Werkgevers zijn vaak bereid om het traject te vergoeden, omdat het ook in hun belang is dat hun werknemers weer in balans komen. Vaak reserveert een werkgever een opleidingsbudget per medewerker. In het algemeen zijn de kosten van een cursus vele malen hoger dan die van een coachtraject. Bovendien wordt een coachtraject als veel effectiever ervaren. Informeer bij je werkgever, leidinggevende of personeelszaken.

Losse individuele sessie voor kind, jongere of volwassene: €85,- per uur. (in de praktijk, bij jou thuis, buiten in de vorm van een wandeling of op een door jou gekozen locatie)

Opvoedondersteuning:95,- per uur. (altijd bij jou thuis)

Online Opvoedadvies €35,- (aanmelden via het e-mailconsult-aanmeld-formulier)

De tarieven voor particulieren zijn inclusief telefonisch en email contact, voorbereiding, rapportage, intercollegiaal overleg en administratieve werkzaamheden. 

Heb je een vraag over de opvoeding, het gedrag of de ontwikkeling van je kind? Meld je nu aan voor mijn online opvoedadvies en ontvang binnen drie eenvoudige stappen snel een persoonlijk advies. Aanmelden is vrijblijvend.

  1. Omschrijf de situatie en stel jouw persoonlijke vraag.
  2. Ontvang binnen één werkdag een reactie of je vraag geschikt is voor een e-mailconsult.
  3. Als je vraag geschikt is, ontvang je een betaalverzoek om de betaling te doen en je aanmelding af te ronden.

Binnen drie werkdagen na betaling ontvang je per e-mail het persoonlijke opvoedadvies. Een e-mailconsult bestaat uit: een algemene situatieanalyse, persoonlijke tips en adviezen, eventueel oefeningen/opdrachten om thuis mee aan de slag te gaan. Per opvoedvraag hebben wij maximaal drie (3) mailcontactmomenten met elkaar.

[DISPLAY_ACURAX_ICONS]