Jongeren-/volwassenen

Therapie vanaf 12 jaar! (ook voor jongeren en volwassenen!)

Persoonlijke therapie of coaching gaat om de ontdekking waar jij nu staat. Van daaruit kun je weer verder.

Je vindt dat het anders moet. Je wilt het ook graag anders. Je wilt echt veranderen. Om wat voor reden dan ook. Maar HOE doe je dat? Hoe stijg je uit boven je eigen ideeën, gedachten en overtuigingen? Het is mijn missie jou te begeleiden bij die veranderen. Je te laten groeien en te laten presteren. Door je intensief te begeleiden, toegespitst op jouw wensen en behoeften. Ik begeleid jou vanuit mijn hart, maar zeker ook met ratio. Ik ben niet zweverig maar gewoon ‘to-the-point’!

Skip de rest; ik wil NU contact!
Is therapie moeilijk?

Moeilijk? De meeste mensen ervaren een tijdelijk klankbord juist als prettig: iemand die luistert, je een spiegel voorhoudt en je de handvatten aanreikt om daadwerkelijk veranderingen teweeg te brengen. Persoonlijke coaching is er op gericht je sterker te maken en om je talenten te mobiliseren.

Wat wil jij?

Persoonlijke therapie maakt disbalans in je leven zichtbaar. Deze kan in de loop der tijd ontstaan zijn door heel veel verschillende factoren. Bijvoorbeeld door dingen die in je leven gebeuren of zijn gebeurd. Hoe tevreden ben je met je leven? Wil je beter functioneren en het maximale uit jezelf en je leven halen? Wat maakt dan je nu niet echt lekker in je vel zit? Waardoor heb je twijfels?

Tijdens persoonlijke coaching gaan we op zoek naar jouw eigen antwoorden.

Tijdens het eerste gesprek, dat ik alleen met jou heb, bespreken we vanuit het hier en nu jouw hulpvraag. We bepalen tijdens dit gesprek samen de doelen die jij wilt behalen. Ik coach jou op basis van gelijkwaardigheid en geef je de tijd en ruimte om je verhaal te doen.Tijdens de daarop volgende sessies bespreken we bepaalde situaties en kijken we hoe je dit hebt aangepakt. Ik ga je helpen om keuzes te maken. Je krijgt hierdoor meer inzicht in je eigen handelen, waardoor je vanzelf meer in je eigen kracht komt te staan.In alle gesprekken kijk en denk ik met je mee. Uiteindelijk ben jij zelf degene die de stappen moet gaan zetten. Mijn stijl van therapie kan erg variërend zijn. Van accepterend, stimulerend, motiverend naar provocerend en confronterend, indien dat nodig blijkt. Ik werk tijdens het therapietraject met bij jou passende methodieken. In overleg kunnen we ook creatieve of meer sportieve activiteiten ondernemen zoals wandelen.

Voor welke vragen kun je mij o.a. benaderen?

Mocht jouw vraag hier nu niet tussen staan? Dat is geen probleem. Je mag me altijd bellen of een mail sturen!

Waar heb jij last van?

slaapproblemen, veel onrust ervaren, veel stress en continue piekeren; trauma’s (lichamelijk/mentaal/emotioneel) en destructieve gedachten;

concentratieproblemen; 
communicatieproblemen en faalangst; moeite met toelaten van gevoelens;

loskomen van (familie)patronen;  verwerken van plaats kunnen geven van (familie) problemen en tragedies; kunnen omgaan met anderen en je plaats in groepen durven en kunnen innemen;