Vriendinnenopvoedparty

Heb je zin in een leuke, leerzame en gezelllige ochtend, middag of avond met je vriendinnen, buurvrouwen, oppasoma’s of moeders van school?  Dan is deze vriendinnenopvoedparty echt wat voor jou!

Elke ouder heeft zijn of haar vragen in bepaalde opvoedsituaties. Tijdens deze vriendinnenopvoedparty kunnen verschillende opvoedthema’s besproken worden, net waar behoefte aan is. Je zal merken dat iedereen tegen dingen aanloopt in de opvoeding en iedereen daar op een eigen manier mee om gaat. Het maakt niet uit hoe je iets doet, jij kent je kind en jij weet dus wat werkt of niet. In deze vriendinnenopvoedparty is daarom ook niks goed of fout. Het is interessant om van anderen te horen wat zij in een bepaalde situatie zouden doen. Want het is leuk en leerzaam om er met elkaar over te praten en super prettig om direct al je vragen te kunnen stellen aan een opvoed-deskundige.

In een klein groepje (6 tot 10 deelnemers) ga je met elkaar, onder mijn deskundige leiding, in gesprek/discussie over een of meerdere opvoedthema’s of dilemma’s naar keuze. Het thema hoor ik graag van jou.

De bijeenkomst wordt bij jou of bij je vriendin, moeder of buurvrouw thuis gehouden, diegene is dan de gastvrouw. De vriendinnenopvoedparty duurt ongeveer 2 uur.
Aan de hand van stellingen gaan we met elkaar in gesprek en reageer je op elkaar. Hoe reageer jij in een bepaalde opvoedsituatie? Wat doe je? Hoe reageer je? Een ander kan voor een hele andere opvoedingsaanpak kiezen en zo leer je natuurlijk ontzettend veel van elkaar.

Doordat jij zelf aangeeft welk onderwerp je graag aan bod ziet komen (bijvoorbeeld zindelijkheid, driftbuien, ruzie, niet luisteren etc) ga je naar huis met tips en handvatten die je gelijk in je eigen situatie kan toepassen. 

Waarom deze vriendinnenopvoedparty?

  • Als opvoeder praat je graag over je kind en ben je trots als het je lukt
  • Het is gezellig, ontspannend en bovendien steek je er altijd iets van op
  • Omdat je graag antwoord wil op opvoedingsvragen die je misschien hebt en die jou als ouder onzeker maken
  • Je leert ontzettend veel van de verhalen, oplossingen en ideeën van andere moeders
  • Het is fijn dat je weet dat je niet de enige bent met vragen over opvoeding
  • Omdat het delen van kennis en informatie over kinderen en opvoeden leidt tot meer ontspanning in je gezin

Een vriendinnenopvoedparty heeft geen vaststaand thema, maar je kunt wel kiezen uit de volgende leeftijdscategorieën:

0-6 jaar
6-12 jaar

Voor wie is deze vriendinnenopvoedparty geschikt? Moeders, zwangeren, oppas oma’s, buurvrouwen etc.

Kosten €15.00 p.p (voor de gastvrouw is deze vriendinnenopvoedparty gratis)

Inschrijving is gratis en kun je hier doen!

Op woensdagavond 18 april geef ik ter introductie een gratis vriendinnenopvoedparty, zodat je even kunt ‘proeven’ hoe gezellig dat is om mee te maken. Geef je snel op want er is plek voor 6 vriendinnen.